190216: En produktiv och knas-dag

Hej!
Idag var en sån där knäpp dag då ingenting verkade gå som det skulle. Stopp i Diskhon, senare stopp i badrummet (två helt skilda anledningar!), Slutstädningen i lokalen jag hyrt gick inget bra, då låstaggarna tydligen blockerat mig…..
Nåväl.
Har nu sett filmen ”Dolda tillgångar” som jag absolut kan rekommendera. Den handlar om tre mörkhyade kvinnor som under 60-talet i högsta grad (trots rådande motsättningar mellan svarta och vita människor), bidrog till de första lyckade raketuppskjutningarna för Nasa.

Fortsättningsvis sitter jag nu och arbetar vidare på de inlägg som kommer framöver. Inläggen kommer på ett eller annat sätt beröra olika grundstenar för oss människor som, tja, kan vara intressant att undersöka närmare.
Det inlägg jag arbetar med nu handlar om självkänsla:

Vem är du? egentligen?när ingen ser?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.