Låttips: Kan du känna av gruppenergin?

audience-868074_640.jpg
Photo by Free-photo@pixabay

Jag har länge varit ett fan av kristen musik, även om jag själv inte nödvändigvis kallar mig kristen. Jag är mer frireligiös av mig och skapar min egen tro.
Samtidigt kan jag inte riktigt sluta lyssna just på en del kristen musik, just för att jag gillar den energi som kan byggas upp, såväl av artist som av publiken. Fenomentet är förstås inte unikt för kristna artister och samtidigt kan det ibland bli extra märkbart.

Vill ni prova?

Följande LÄNK gäller låten Cornerstone från Hillsong Church. Hillsong gör sina ”gudstjänster” som musikkonserter. Kan du ta klivet ur eventuella fördomar och endast lyssna på musiken? Kan du känna energin i publiken hur den växlar upp?
Prova att lyssna med slutna ögon för en förhöjd upplevelse!

Jag tänker att musik kan vara bra på en söndag, när vissa ligger bakfulla, andra tankfulla.

Själv hänger jag uppe i Moratrakten där farsgubben ger sig ut på sitt livs första vasalopp. Jag skulle också ha åkt men fick ett oväntat bakslag strax efter jul som hållt mig borta från såväl arbete som träning lite för lång period. Nästa år kanske?!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.