Blodtyp = Kostval?!

Har spenderat större delen av året hemma i lägenheten med en krånglande hälsa. Jag har aldrig haft problemet förut och att plötsligt lära sig Försäkringskassans system från andra hållet (Har genom mitt jobb viss kontakt med FK) är en lärdom i sig.
Denna sista vecka verkar det ha varit bihåleinflammation (läs det var nog det, jag hade kunnat rita av dom ur huvudet).

Då jag tidigare inte vetat vad det är som strulat (inte bara bihålorna), tog jag kontakt med homeopathuset för att prova en hårmineralanalys. (Inlägget är ej sponsrat). Detta har jag inte gjort tidigare och var såklart nyfiken. Idag fick jag svaret!
När man gör en hårmineralanalys skickar man in hår som de sedan analyserar och ringer upp för att leverera svar. Det verkar vara min mage bland annat som inte funkar ordentligt. När en mage inte fungerar ordentligt över längre tid, belastas knän och kan också överbelasta tarmar, ämnesupptagning, njurfunktionen (som släpper ut urinsalter i blodet) osv. Läs det som ett begynnande maskinhaveri.

Något de också ser i testerna är kosten och kostupptagningen. Det relateras till vilken blodgrupp man har. Jag tycker att det är lite spännande med den kopplingen och inte helt osannolik trots allt. I jakt på nya artiklar sökte jag således reda på blodgrupp / kost.
Det visar sig att Kurera.se hade artiklar i ämnet.

Blodgrupp B

Blodgrupp A

Blodgrupp 0

Blodgrupp AB

Man kanske skulle prova det en period?
Vilken blodgrupp är du och hur bra stämmer artiklarna in på dig?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.