Kursen 7 Goda vanor har nu delvis avslutats

Kursen pågår från och med nu under eget arbete. Kursen har varit väldigt inspirerande. Kursens 7 goda vanor syftar till olika delar av den egna inställningen/mindset fram till hur synergi skapas med andra människor. Synergi är troligtvis en förkortning av syntes energi (sammansmältning av gruppenergier för att uppnå ett högre mål).

Jag har lärt mig en del nytt om mig själv och har fått nya delar att arbeta mer aktivt med. Däribland att ändra orden Jag måste till Jag vill/väljer. Det lilla delsteget innebär att man påminner sig om att kontrollen finns hos sig själv. I slutändan finns trots allt endast två måsten – att välja och att dö. Valen ger konsekvenser oavsett om de görs eller om de undviks. En del val är bra att göra, då de fyller vissa delmål i jakten på framtidens drömjobb, drömpartner och dröm någonting någonting.

Alltså. Jag väljer att …..

Självkontrollen skall åter till människorna. Och medvetenheten. Och läkningen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.